Glaskunst, ken je dit?

Ben je op zoek naar een bedrijf die voor jou veel informatie kan geven over glaskunst? Of wil je informatie over hoe dit allemaal gemaakt wordt en wat er allemaal bij komt kijken als je dit wilt gaan laten maken voor je? Of wil je informatie over wat bedrijf precies betekent en wat het precies inhoudt? Dat kan! In dit artikel ga je veel informatie lezen over hoe dit glas met kunst gemaakt en ontworpen wordt, en ook nog veel informatie ga je verkrijgen over het bedrijf zelf. Het is dus zeker de moeite waard om dit te gaan lezen.

Het bedrijf

Kunstschilder Atelier van Dam is een bedrijf met heel erg veel ervaring op het gebied van glaskunst, ze hebben hier de gewenste ervaring in omdat ze werknemers hebben die dit al lang doen. Ook hebben ze een heel erg brede kennis opgebouwd over deze bepaalde soort kunst doordat ze al veel hebben moeten maken en veel verschillende dingen hebben ontworpen. Ook kunnen ze jou heel erg goed gaan helpen dus met het ontwerp wat je wilt en ze zullen jou ook vrijblijvend advies gaan geven over hoe het nog net wat beter kan gaan worden.

Glasfusing

Glasfusing is een deel van glaskunst, dit is het samensmelten van soorten glas met elkaar. Dit wordt gedaan onder zeer hoge temperaturen en daardoor smelt het tot een geheel samen of in bepaalde delen. Dit wordt gedaan in een zogenaamde glasoven. Het glas overlapt elkaar en daardoor gaat het door de hitte smelten in een stuk. Als ze een bepaalde vorm willen gaan maken zal er dus ruimte voor nodig zijn en dat wordt gedaan met een mal, en dan wordt het glas om die mal heen gesmolten zodat je het gewenste eindresultaat et de vorm zal gaan hebben.

Vlamtechniek

Ook de vlamtechniek is een soort van de glaskunst die er allemaal zijn, dit is een speciale techniek waarbij je dus een vlam gaat gebruiken. Staafjes worden door deze vlam (brander) gevormd tot pegels. Deze vlam gaat het glas smelten tot een gewenste vorm en daardoor is dit een techniek waar je ook zeker leuke vormen mee kan gaan maken. Voor meer informatie kan je een kijkje gaan nemen op de website van dit bedrijf en meer informatie gaan verkrijgen over hoe dit allemaal gedaan wordt en of jij dit wellicht ook een keer zelf kan gaan laten doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.